Senior

Seniorbadminton

En til tosenior03-2014-15 gange om ugen mødes en større flok seniorspillere til badminton på Gjellerupskolen. De spiller et par timer tirsdag (og måske torsdag) og møder hver gang forskellige med- og modspillere. Træneren kombinerer spillerne ud fra deres sportslige niveau – primært til doublekampe. Der er garanti for sved på panden og højt humør.

Du behøver ikke spille som Peter Gade, da vi har spillere på mange forskellige niveauer. Din alder er ikke afgørende og vi har spillere af bsenior02-2014-15egge køn fra 21 år til omkring 55 år, så der er ikke mange undskyldninger for ikke møde frem med ketsjeren. Du er velkommen til at prøve et par gange, inden du beslutter dig.

Som seniorspiller har du også mulighed for at deltage i turneringer med vores lokale samarbejdsklubber, men det er ikke en betingelse for at deltage i træningen. Du er velkommen til at kontakte træneren eller et af bestyrelsesmedlemmerne, hvis du vil høre nærmere. Vi har planer om at tilmelde et eller to hold til serie 1 eller serie 2 holdturneringerne i DGI eller Badminton Danmark. Hvis der er interesse fra ”gamle” dygtige badmintonspillere, vil vi meget gerne have jer med.

Kontakt
Henriette Nielsen, telefon 41 81 56 16 og mail: henri-e@live.dk

Del siden!