Pointstævner

For datoer, se vores kalender.

DBF-stævnernatminton12-13_03 (også kaldet Pointstævner) afholdes i badmintonklubber over hele Danmark, og i mange weekender op til flere steder.

Pointstævnerne følger rækkerne E-M-A-B-C-D, hvor E er eliten. De fleste spillere starter i række D – og kun hvis man efter mange års badminton tilmelder sig for 1. gang, kan det overvejes at stille op i en sværere række.

Badmintonpeople bliver man tilmeldt med sin fødselsdag, så ved tilmeldinger til stævner kan det kun lade sig gøre at tilmeldes i netop den passende aldersrække eks. U11, U13, U15, U17 eller U19. Systemet gør det nemt at finde udungdom14-15_03 af, hvilken række, man hører til.

Når man tilmelder sig som spiller på Badmintonpeople og stiller op til et eller flere af stævnerne, kommer man med på DBF’s rangliste, og får points efter antal vundne kampe. Højst rangerende på DBF’s rangliste ligger spillere som Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen.

Når man har fået points nok til at rykke fx fra gruppe D til C, går det også automatisk, da D rækken simpelthen forsvinder, når spillerens navn bliver valgt.

Man kan kun tilmelde sig double kampe med makkere, der er samme aldersgruppe som en selv.

Når man er tilmeldt på Badmintonpeople og har fået en spillerprofil, er det muligt at tilmelde sig alle de stævner, som passer med fx afstand, dato og pengepung, da det er lidt dyrere at spille DBF stævner end 7-club træfstævner, men til gengæld er der altid et stævne i de weekender, man har lyst.

På Gjellerup Badmintons Facebook-gruppe bliver der indimellem slået DBF stævner op, mest for at det er hyggeligt, hvis en flok spillere kan komme af sted sammen, men også i forhold til samkørsel.

Desuden kan man med sin spillerprofil på Badmintonpeople tilmelde sig stævner, se hvem der ellers er med fra Gjellerup Badminton til et bestemt stævne, se de andre spillerprofiler fra Gjellerup Badminton eller andre klubber, se ranglister, se fremtidige stævner og meget mere. Giv besked hvis I skal have hjælp til oprettelse af spillerprofil – det er kun én gang, derefter er man medlem, så længe man ønsker, og det er gratis.

Kontakt
Søren, 6155 8027, bang-larsen@hotmail.com

Del siden!